Cena proizvoda 1.350,00 RSD

*Besplatna dostava.

 
srebrna krema.jpg
 
 

Molekuli srebra, čistoće 99,999%

Srebrna krema je antibiotička krema širokog spektra delovanja za negu i zaštitu svih tipova kože. Sastoji se od mikroskopskih molekula srebra, čistoće 99,999 u vodenoj fazi. Jedinstveni kompleks srebra na kožu deluje obnavljajuće, smanjuje nadraženost, perutanje, crvenilo i sprečava nastanak novih nepravilnosti. Oštećenoj koži pomaže da se regeneriše.

 
 
 

Najbolji zaštitnik vaše kože

Kod osoba sa hemoroidima smanjuje bol i neugodno peckanje. Kod beba i male dece potpuno (za 10 – 20 minuta) otklanja ojed, crvenilo i iritacije guze. Na intimnim delovima tela kako kod žena, tako i kod muškaraca smanjuje svrab i neprijatno peckanje.

Na kosmatom delu glave i temenu otklanja saboreju i pečatno crvenilo koje se pojavljuje u obliku pravilnih krugova. Štiti kožu od spoljnih uticaja i mikroorganizama, što doprinosi da koža zadrži zdrav i svež izgled. Zbog svog svojstva idealna je za suvu kožu.

Srebrna krema je dobitnik nagrade “Beli Anđeo” Saveza pronalazača Srbije, brojnih sertifikata i drugih nagrada. Rezultati upotrebe krajnje su senzacionalni što dokazuje veliki broj zadovoljnih korisnika.

 

Preporučuje se kod:

 
ekcem.png

Ekcema


ekcem.png

Pega


ekcem.png

Pelenskog osipa

ekcem.png

Psorijaze


cir.png

Čireva


ekcem.png

Herpesa


ekcem.png

Boginja


ekcem.png

Opekotina


ekcem.png

Ujeda insekata


 

Cena proizvoda 1.350,00 RSD

 

*Besplatna dostava.