Cena proizvoda 690,00 RSD

 

*Besplatna dostava za porudžbinu preko 1000RSD. Diskretno upakovano.

 
libido-strong.jpg
 
 

Trenutno jača erekcija

Libido Strong predstavlja inovativnu, pojačanu formulu za brzo dejstvo i trenutno jaču erekciju. Namenjen je muškarcima koji imaju problem sa potencijom, održavanjem erekcije i osobama koje pate od preuranjene ejakulacije. Zbog veoma izraženog, trenutno moćnog dejstva uzima se 30-45 minuta pre seksualnog odnosa.

Najjači efekti Libido Strong tablete su prisutni u vremenu od 30 minuta pa do 12 sati po uzimanju tablete. Muškarci koji su korisnici ovog izvanrednog preparata komentarisali su delovanje i složili se da tableta pruža čvršću i dužu erekciju sa produženjem seksualnog odnosa.

 
 

Prirodni sastav:

Sibirski Žen-Šen

(Eleutherococcus senticosus) Drevni istočnjački zapisi, poreklom od kineskih travara nazivaju koren ove biljke “korenom života”. Pozitivno deluje na slabokrvnost i poremećaje krvnog pritiska. Poboljšava cirkulaciju i dovodi krv u testise i penis i samim tim rešava problem preuranjene ejakulacije, a pojačava erekciju i seksualnu moć. Žen-Šen kao afrodizijak za potenciju smanjuje simptome koji se odnose na seksualne poteškoće.

 

Ruzmarin

se u prirodnoj medicine najčešće koristi kao sredstvo za bolju cirkulaciju i podizanje krvnog pritiska, a pored toga umanjuje simptome stresa i napetosti. Ruzmarin širi krvne sudove i deluje na perifernu cirkulaciju što je osnov za dobru erekciju.

 

Cink

Esencijalni mineral koji je aktivator velikog broja enzimskih sistema u organizmu. Uključen je u produkciju enzima i učestvuje u stotinama procesa u telu. Cink pozitivno utiče na nivo testosterona i sveukupno seksualno zdravlje. Povoljno utiče na plodnost, potenciju, seksualnu želju, i dugoročno seksualno zdravlje. Cink je bitan u produkciji sperme, i mnogi muškarci mogu imati pad testosterona ukoliko ne unose dovoljno cinka. Takođe igra važnu ulogu u održavanju i poboljšanju zdravlja prostate.


Guarana ( Paulinia cupana)

je biljka poreklom iz Južne Amerike koja po osnovnim svojstvima važi za jedan od najzdravijih stimulansa. Ali je malo poznato da upravo ta biljka u kombinaciji sa Žen-Šenom deluje sinergistički i daje izvanredne rezultate na polju jačanja potencije. Povećava izdržljivost, poboljšava opšte raspoloženje, osvežava organizam, smanjuje napetost mišića.


Čubar

pored brojnih zdravstvenih prednosti, još od davnina se koristi kao prirodni lek za jačanje potencije i razne problem vezane za seksualnu prirodu muškaraca, medđu njima i preranu ejakulaciju. U svetu je poznato da Čubar daje izvanredne rezultate kada je u pitanju seksualna moć muškaraca. Značajno povećava i održava pozitivan nivo testosterona u krvi.

 

 
 
Sadržaj aktivnih komponenti 1 tableta
Sibirski Žen-Šen (Eleutherococcus senticosus) 50mg
Cink 15mg
Ruzmarin (Rosmarinus officinalis) 10mg
Guarana (Paulinia cupana) 10mg
Čubar (Satureja horsensis) 10mg

Bez ikakvih kontraindikacija

 Libido Strong je krajnje siguran po pacijenta, bez ikakvih kontraindikacija, tako da mogu da ga upotrebljavaju osobe sa tegobama poput visokog i niskog krvnog pritiska, osobe sa dijagnozom angine pectoris kao i osobe sa dijabetesom.    

Libido Strong možete kupiti bez recepta u svim privatnim i državnim apotekama.

 

Efikasnost Libido Strong-a:

 
pruza.png

Pruža brzo dejstvo


pojacava-sex-zelju.png

Pojačava seksualnu želju


produzava-trajanje-odnosa.png

Poboljšava seksualnu funkciju muškarca

povecava-potenciju.png

Olakšava postizanje erekcije


odlaze-ejakulaciju.png

Odlaže ejakulaciju


jaca-erekciju.png

Jača čvrstinu penisa


slabo.png

Nema kontraindikacija


 

Cena proizvoda 690,00 RSD

*Besplatna dostava za porudžbinu preko 1000RSD. Diskretno upakovano.