Cena proizvoda 1.290,00 RSD

 

*Besplatna dostava. Diskretno upakovano.

 
libido.jpg
 

Što je erektilna disfunkcija (impotencija)?

Erektilna disfunkcija muškarca predstavlja nesposobnost postizanja i održavanja erekcije dovoljno dugo kako bi se imao zadovoljavajucseksualni odnos. Nekada je bila poznata kao "impotencija", ali ovaj termin danas se retko koristi.

Erektilna disfunkcija pojavljuje se u različitim oblicima:

  • kao stalna i potpuna nesposobnost postizanja erekcije,
  • kao nesposobnost postizanja dovoljno tvrde erekcije za uspešnu penetraciju
  • kao nesposobnost održavanja erekcije dovoljno dugo za uspešan polni odnos.

Muškarci sa ovim problemom suočavaju se sa nizom teškoća kao što su gubitak seksualne želje, nemogućnost postizanja ili održavanja erekcije, nemogućnost ejakulacije, prerana ejakulacija.

Kako se ostvaruje erekcija?

Sama erekcija predstavlja složen psihofizički proces, koji uključuje psihološke, nervne, hormonske i vaskularne komponente. Erekcija može biti psihogena i refleksogena.

  • Psihogena erekcija nastaje zbog erotskih stimulusa, koji mogu biti čulni,vizuelni, mirisni i imaginativni.
  • Refleksogena erekcija nastaje zbog direktne stimulacije genitalnih organa.

Psihogena i refleksogena erekcija deluju sinergistički, tako da psihogeni stimulusi pojačavaju reakciju na refleksogene i obratno.

Tada dolazi do opuštanja glatkih mišića penisa, što omogućava priliv krvi u kavernozna tela penisa, čime se on povećava i otvrdnjava. Opna (tunika albuginea), koja obavija kavernozna tela se zateže i sprečava oticanje krvi preko vena. Time se održava erekcija. Posle grčenja mišića i ejakulacije dolazi do otoka krvi preko vena i erekcija prestaje.

 

Uzroci erektilne disfunkcije :

Najčešći uzroci erektilne disfunkcije su organski, neki mogu biti i psihološki ili kombinacija organskih i psiholoških.

Organski uzroci ( kardiovaskularna bolest,dijabetes,lekovi,neuroloske bolesti,endokrinopatije)

Jedan od glavnih organskih uzroka impotencije jesu vaskularni problemi tj. problemi sa krvnim sudovima.  Da bi muškarac bio u stanju da postigne i održi erekciju, neophodan je povećan priliv krvi u penis. Sužene arterije mogu otežati priliv krvi u penis što posledično može dovesti do problema u postizanju erekcije.Visok krvni pritisak, pušenje, dijabetes i visok holesterol su najčešći uzroci impotencije. Pored toga, hormonski poremećaji, problemi sa tiroidnom žlezdom takođe mogu doprineti problemu impotencije.

Stanje poznato kao „propustljive vene” može otežati održavanje erekcije.Da bi se erekcija održala potreban je ne samo pojačan prliv krvi preko arterija, nego i njen ostanak u penisu. Krv se zadržava u penisu u erekciji tako što se vene stežu i sprečavaju oticanje krvi. Ako su vene u nemogućnosti da se stegnu erekcija se verovatno neće desiti ili će trajati veoma kratko.

Psihološki uzroci (depresija,stres,teskoba,osecaj krivice i nisko samopostovanje)

Jedan od najčešćih psiholoških faktora impotencije jesu određena očekivanja koja muškarac ima u vezi sa sopstvenom seksualnom performansom. Jednom kada se suoči sa ovim problemom on kroz određen iracionalan način razmišljanja sebe dovodi u stanje depresivnosti, osećaja neadekvatnosti i sumnje u sopstvenu muškost što sve vodi daljem održavanju i produbljivanju ovog problema.

Impotencija kao seksualni problem u velikoj meri narušava sliku koju muškarac ima o sebi što ga čini podložnim da strahuje od budućih neuspeha u seksualnom funkcionisanju. Jednom kada se razvije osećanje anksioznosti javlja se i sklonost da se predviđaju budući neuspesi što vodi pojačavanju prvobitnog straha i ponovnim neuspesima u postizanju erekcije. Strah ga ometa da bude fokusiran na zadovoljstvo za vreme seksa. Fokus pažnje usmeren je pre na to da li će uspeti da ostvari erekciju nego na osete koji dovode do užitka i zadovoljavajućeg seksualnog odnosa.

Dakle, ukoliko muškarac seksu prilazi sa idejom da mora da demonstrira savršenu performansu i da je zastrašujuće ukoliko omane, impotencija je onda sasvim siguran ishod seksualnog odnosa. Razmišljajući na ovaj način, pažnja je usmerena na strah od nesposobnosti a ne na seksualno uzbuđenje.

 

Libido preparat se koristi kako u preventivne tako i u terapijske svrhe! Posebno bi u preventivne svrhe trebali da ga koriste muškarci posle 40 godine, jer je to doba kada nivo testosterona u organizmu opada.

Svojim sastavom i načinom primene otklanja kako organski tako i psihološki uzrok erektilne disfunkcije i pospešuje erektilno zdravlje.

 

Prirodna podrška za dugotrajno jaku erekciju

Libido je prirodni preparat za potenciju koji će pomoći muškarcima sa problemima erektilne disfunkcije i smanjene seksualne želje. Pruža dužu i jaču erekciju, produžava seksualni odnos i povećava seksualnu želju. Podstiče povećanje protoka krvi, nervnu stimulaciju, opuštanje mišića i povećava nivo testosterona u organizmu.                                                                                                                                   

Azijski Žen-Šen (Panax ginseng)

sadrži ginsenosid za koji se smatra da oslobađa testosteron, što dovodi do povećanja seksualnog nagona i potentnosti. Kineski lekari ga propisuju za muškarce koji pate od niskog libida. Različite studije pokazuju da pomaže u lečenju erektilne disfunkcije, jer pojačava perifernu cirkulaciju i samim tim povećava dotok krvi u penis, čime se održava pozitivna erekcija.

 

Rtanjski čaj (Satureja montana)

je zbog svojih afrodizijačkih svojstava poznat i kao biljka ljubavi. Rtanjski čaj za potenciju i seksualni nagon je izrazito dobar i naročito cenjen u fitoterapiji, zbog čega ga sve više uvažava zvanična medicina. Satureja Montana je veoma moćna biljka, naročito pogoduje muškarcima. Osim što povećava potenciju, odlično kontroliše preranu ejakulaciju.

 

Cink

je esencijalni mineral koji je aktivator velikog broja enzimskih sistema u organizmu. Uključen je u produkciju enzima i učestvuje u stotinama procesa u telu. Cink pozitivno utiče na nivo testosterona i sveukupno seksualno zdravlje. Povoljno utiče na plodnost, potenciju, seksualnu želju, i dugoročno seksualno zdravlje. Cink je bitan u produkciji sperme, i mnogi muškarci mogu imati pad testosterona ukoliko ne unose dovoljno cinka. Takođe igra važnu ulogu u održavanju i poboljšanju zdravlja prostate.

Grčko seme (Trigonella foenum graecum)

se tradicionalno koristi kao afrodizijak i opšti tonik za poboljšanje metabolizma i očuvanje celokupnog zdravlja, deluje protiv slabosti, ublažava upalne procese, jača organizam, leči impotenciju i popravlja kvalitet sperme.

 

Peršun (Petroselinum crispum)

je izuzetno bogat vitaminima i mineralima. Podstiče izlučivanje štetnih materija iz organizma, a povoljno utiče na cirkulaciju i na funkcionisanje urinarnog trakta. Lekari narodne medicine peršun odvajkada preporučuju kao lek za mokraćneputeve i za lečenje impotencije.

 

Đumbir (Zingiber officinale)

uspešno deluje na uravnoteženost proizvodnje polnih hormona kod muškaraca, jačanje seksualne želje i otklanja uzroke impotencije.Primenjuje se kod loše cirkulacije, slabe prokrvljenosti, hroničnog umora i depresivnih stanja, tj. glavnih uzročnika seksualne disfunkcije, pa samim tim direktno poboljšava polnu moć kod muškaraca.

 

Očajnica (Marubium vulgare)

sadrži gorke sastojke i upotrebljava se kao sredstvo za jačanje i oporavak organizma. Spada u najstarije lekovite biljke kojima se lečila impotencija,  koje su u upotrebi još od vremena Egipta. Reguliše produkciju testosterona.

 

 
Sadržaj aktivnih komponenti 1 tableta
Grčko seme (Trigonella foenum graecum) 30mg
Azijski Žen-Šen (Panax ginseng) 25mg
Đumbir (Zingiber officinale) 25mg
Rtanjski čaj (Satureja montana) 15mg
Peršun (Petroselinum crispum) 15mg
Očajnica (Marubium vulgare) 10mg
Cink 5mg
 

Siguran po zdravlje. Tačka.

Primena Libido tableta je potpuno sigurna čak i kod osoba koje su doživele infarkt, moždani udar, ili imaju problem sa dijabetesom. Dugogodišnja praksa naših korisnika je potvrdila da je potpuno siguran po zdravlje pacijenata i da nema nikakvih neželjenih efekata.

Može se kupiti bez recepta u svim privatnim i državnim apotekama. Ukoliko u momentu potražnje apoteka nema željeni proizvod na stanju, budite slobodni da isti naručite na licu mesta od farmaceuta a mi ćemo se potruditi da proizvod dostavimo u roku od 24h putem naše dobro razvijene mreže veledrogerija.

Način primene je 2 tablete dnevno, po jedna ujutru i uveče, redovno tokom najmanje 8 nedelja, kada treba očekivati znatno i vidljivo poboljšanje stanja.

 

Efikasnost Libida:

 
pruza-dugotrajno-dejstvo.png

Pruža dugotrajno dejstvo


pojacava-sex-zelju.png

Pojačava seksualnu želju


produzava-trajanje-odnosa.png

Produžava trajanje seksualnog odnosa

povecava-potenciju.png

Poboljšava potenciju


dokazano-je-efikasan.png

Dokazano je efikasan


jaca-erekciju.png

Jača erekciju


siguran-po-zdravlje.png

Siguran je po zdravlje


 

Cena proizvoda 1.290,00 RSD

 

*Besplatna dostava. Diskretno upakovano.