Cena proizvoda 1290,00 RSD

*Besplatna dostava. Diskretno upakovano.

 
FemaxG stranica.jpg
 
 

Za ženu koja želi potpuno zadovoljstvo

Nedostatak ženskog libida može da se leči, ali i dalje vlada uvreženo mišljenje da to nije ozbiljan problem. Dokle god društvo ne počne da ga shvata ozbiljno, žene će nastaviti da pate!

Istraživanjem ženskih seksualnih problema došlo se do podataka da 40% žena pati od smanjenog libida, smanjenja ili gubitka seksualne želje, ne doživljenog vrhunca i ima kraće ili duže periode bez seksualnog nagona. Najčešći uzroci ovih tegoba su umor i stres (koji su sastavni deo svakodnevnice), depresija, nedostatak sna, menopauza, upotreba alkohola, lekova, naročito antidepresiva. Jedan od glavnih uzroka je i smanjen nivo estrogena.

Estrogen je hormon koji pomaže u održavanju zdravlja vaginalnog tkiva i podstiče seksualnu želju. Tokom godina i menopauze nivo estrogena značajno opada i dovodi do smanjenja želje za seksom i suvoće vaginalnog tkiva, što je rezultat bolnog i neugodnog seksualnog odnosa. Bol tokom seksualnog odnosa ili nemogućnost da se doživi orgazam mogu umanjiti želju sa samim seksom.

 
 
 

Redovno uzimanje

Velika efikasnost preparata Femax-G je upravo u delovanju pažljivo i stručno odabranih biljnih sastojaka koji utiču na povećanje seksualne želje i uzbudjenje kod žena. Formulacijom stimulišućih i opuštajućih sastojaka podstaknuta je cirkulacija, odnosno prokrvljenost ženskih genitalija i pojačana osetljivost koja povećava želju sa seksom i pomaže da se ostvari veći užitak. Femax-G na potpuno prirodan način održava nivo estrogena u organizmu i samim tim otklanja suvoću vagine i jača seksualnu funkciju.

Upotreba Femax-G kapsula dovodi do nadolaženja krvi u genitalije i na taj način organizam otpušta supstance koje pomažu telu da se oseća opušteno, da proizvodi nutritiente koji pospešuju zdravlje genitalnog sistema kod žena.

 
 

Jedinstven preparat ovog tipa

Karakteriše ga velika efikasnost i proverena sigurnost. Od velikog broja različitih formulacija koje su ispitivane tokom više godina, izabrana je ona koja je dala najbolje i najpouzdanije rezultate. Istraživanje, detaljna analiza i brojna klinička ispitivanja su nam omogućila da razvijemo formulu visoke klase čime je potvrdjena efikasnost i delotvornost preparata Femax-G. U proizvodu se nalazi mešavina dobro koncipiranih biljnih i hranljivih sastojaka koji pozitivno deluju na ženske erogene zone. Hrani i stimuliše nervni sistem da bi se otklonile posledice stresa.

Redovnom upotrebom preparata Femax-G vaš seksualni život će postati intezivniji a samopouzdanje će rasti. Rezultati neće izostati, a vaš partner će osetiti, videti i uživati u razlici koju je za vas učinio Femax-G.

Svrha Femax-G kapsula je da stvara zdravu ravnotežu u životu žena bez obzira na godine.

 

Efikasnost Femax-G:

 
ekcem.png

Pojačava vaginalnu lubrikaciju


ekcem.png

Pojačava libido


ekcem.png

Poboljšava osećaj fizičkog i mentalnog stanja


1.png

Ubrzava seksualno uzbudjenje


cir.png

Smanjuje valunge


ekcem.png

Povećava seksualni užitak kod žena


ekcem.png

Siguran je po zdravlje


ekcem.png

Ne sadrži hormone


 

Cena proizvoda 1290,00 RSD

 
femaxg-mala.jpg

*Besplatna dostava. Diskretno upakovano.